Boek een afspraak

Indien u een afspraak boekt, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en onze prijzen (die dienen ter indicatie). U kan de algemene voorwaarden terugvinden door hier te klikken of touchen. U kan onze tarieven terugvinden onderaan deze pagina of door hier te klikken of touchen.

Hoe kan je ons nu het snelste bereiken:

  1. Je boekt een telefonische afspraak en geeft de informatie mee die gevraagt is (formulier onder deze tekst)
  2. Wij bellen je op, op de datum en uur dat jij geboekt hebt rechstreeks in onze agenda.
  3. We luisteren naar jouw specifieke situatie en zetten een datum vast voor de situatie op te lossen met jouw gewenst contact moment:
    • Dit kan een fysieke afspraak zijn bij jou op locatie, indien je bijvoorbeeld problemen hebt bij je wifi thuis
    • Dit kan een fysieke afspraak zijn bij ons op kantoor, indien wij het toestel wel echt bij ons moeten hebben
    • Dit kan een afspraak op afstand zijn, omdat je misschien wat verder woont OF het probleem gemakkelijk op afstand oplosbaar is (en dus goedkoper!!)
  4. Je afspraak vindt plaats, er is duidelijkheid wanneer je probleem wordt opgelost, en er wordt op voorhand gecommuniceerd wat de prijs zal zijn van de reparatie. (indien we toch nog iets opmerken wordt dit eerst gecommuniceerd voordat wij effectief iets uitvoeren.)

Op wat baseren wij onze prijs en oplossing?

Wij denken altijd uit het perspectief van uzelf en hoe iets zo kost efficiënt mogelijk opgelost kan worden met de visie: “Hoe kunnen wij je zoveel mogelijk waarde geven, in zo een kost efficiënt mogelijke manier.” Als voorbeeld: Je wilt graag je computer een groot onderhoud geven, want dat is al even niet meer gebeurd. De computer is al 6 jaar oud, de resterende waarde van de computer komt geschat op een 200 euro. Wij identificeren dat er een nieuwe type harde schijf (SSD of NVME) aangekocht moet worden en een herinstallatie moet gebeuren wegens het doen van een upgrade. De totaal prijs hiervoor komt neer op 300 euro (incl. btw, werkuren en onderdelen).

ONS ADVIES: Investeer misschien beter 200-300 euro extra in een nieuwe computer. Hiervoor heb je dan niet enkel een nieuwe harde schijf, maar ook een nieuwe CPU, moederbord, ram geheugen,… + 2 JAAR GARANTIE. Dit is op langere termijn de betere optie want je toestel is terug mee met onze tijd en je hebt voor een langere periode geen zorgen dat het stuk gaat. Je kan met de nieuwe computer dan elk half jaar of elk jaar op groot onderhoud komen bij ons.

Je kan dan zelf nog beslissen voor welke optie je wilt gaan. Wil je toch nog dat we de nieuwe harde schijf aankopen, dan kan dit perfect. Wil je voor een nieuwe PC of laptop gaan, dan helpen wij je in jouw keuze.

Kunnen wij je probleem niet oplossen? Geen probleem! Ons netwerk is groot genoeg om je door te kunnen verwijzen naar een partij die dit wel kan. Wij geven altijd advies wat het beste is wat je kan doen zodat je ook niet “tegen de muur aanloopt”.

Ben je niet akkoord met de prijs of de oplossing? Geen probleem! Dit was een vrij telefonisch gesprek (en dus gratis) en wij wensen je succes in je verder zoektocht van je reparatie.

 Uurtarieven (ter indicatie)

*onderstaande prijzen zijn van toepassing op particulieren
** bent u professioneel actief, contacteer ons dan voor een offerte op maat

Weekdag buiten kantooruren

€30

Per 10 minuten€30 per 10 minuten

Tarief ondersteuning op locatie/aan huis of bij PC Dokter Hasselt buiten kantooruren

Minimaal: 20 minuten aangerekend

Daarna: schijven van 10 minuten

U ontvangt op voorhand een prijsindicatie

Prijsafwijkingen in uitzonderlijke gevallen, hiervan wordt u tijdig op de hoogte gebracht

Weekendtarief

€40

Per 10 minuten€40 per 10 minuten

Spoedtarief in het weekend. Zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00.

Minimaal: 20 minuten aangerekend

Daarna: schijven van 10 minuten

U ontvangt op voorhand een prijsindicatie

Nachttarief

€60

Per 10 minuten€60 per 10 minuten

Spoedtarief voor zeer dringende oproepen ’s nachts of ’s avonds in het weekend. Weekdagen van 22:00 tot 10:00. Weekend van 18:00 tot 10:00

Minimaal: 20 minuten aangerekend

Daarna: schijven van 10 minuten